Räätälöityjä palveluita juuri sinulle

VIRHEEETÖNLOGO.png

Käsmäläiset Oy tarjoaa asiakkaan tarpeisiin sopivaa apua ja palvelua.

Tarjoamme henkilökohtaisen avustajan palveluita, sekä lähihoitajan palveluita, kunnille ja yksityisille toimijoille tilapäisenä vuokratyövoimana.

Työmme on tällöin arvolisäverotonta.

Kotihoidon tukipalvelut

Sallan kunta on hyväksynyt meidät yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajaksi. Palvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka iästä, heikkokuntoisuudesta, perhetilanteesta, toimintakyvyn alenemisesta, vammasta tai sairaudesta johtuen eivät pärjää yksin arjen askareiden kanssa. Palvelut ovat arvolisäverottomia.

Verottomina kotihoidon tukipalveluina  tarjoamme mm. kotityöpalveluita, asiointi- ja avustustyötä sekä saattajapalveluja.

 

IMG_4269_edited.jpg

Käsmän Liha

Käsmän Liha tarjoaa laadukkaita poronlihan leikkaus- ja jalostus palveluita. Yrityksellämme on vankka ja ammattitaitoinen pohja, jonka juuret ulottuu yli 20 vuoden päähän. Käsmän Liha toimi pitkään omana leikkaamona sekä jalostamona Sallan Salmivaarassa.

Olemme lopettaneet oman leikkaamotoimintamme syksyllä 2021.

Tarjoamme yrityksellesi ammattitaitoisia lihanleikkauspalveluja, tarvittaessa myös pakkaus ym. töihin tarjolla osaavia käsiä.

Kauttamme myös  koulutusta/ perehdytystä poronlihanleikkaajille.

Leikkaajallamme, Jarkolla on takana yli 20 vuoden poronlihan leikkaus-, ja jalostustyö omassa yrityksessä.

Hänellä on lihanjalostajan ammattitutkinto Hämeenlinnan lihaopistosta.

Yhteydenotot ja tiedustelut voi tehdä soittamalla suoraan Käsmän Lihan puhelinnumeroon tai sähköpostiin terttu@kasmalaiset.fi

         

Jarkko Pohtila

040 829 2859

VIRHEEETÖNLOGO.png